A Hungarian Wedding Award 2023 díjazott kategóriái

A Hungarian Wedding Award 2023 szabályzata »»

Hungarian Wedding Award Gála

Állíts jelöltet és ünnepelj velünk Magyarország legrangosabb esküvői szakmai gáláján

Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” helyszín kategória
Esküvői helyszínek, ahol minimum az esküvő zenés-táncos része megvalósításra kerül. Pl. rendezvényházak, hotelek, éttermek, erre a célra épített helyszínek. Nem számítanak bele ebbe a kategóriába a csak esketési helyszínként működő egységek.

Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” vendéglátó kategória
Azon vendéglátó szervezetek, amelyek önállóan végzik a catering tevékenységet egy esküvőn. Pl. önálló catering szolgáltatók, kihelyezett éttermi szolgáltatás. Nem számít bele ebbe a kategóriába a saját helyszínen végzett vendéglátás.

Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” esküvőszervező kategória
Önálló esküvőszervezők és esküvőszervezéssel foglalkozó önálló társas vállalkozások. Nem számít bele ebbe a kategóriába az alkalmazottként egy helyszínhez vagy vendéglátó vállalkozáshoz köthetően végzett esküvőszervezési munka, mint pl. a hotelek rendezvényszervezői.

Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” ceremóniamester kategória
A modern esküvők ceremóniamesteri feladatait ellátó önálló szolgáltatók.

Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” vőfély kategória
A Kárpát-medencében hagyományos esküvői vőfély/vőfény szerepkörét ellátó önálló személy, aki a hagyományos vőfélyi tevékenységet hagyományőrző módon látja el.

Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” zenekar kategória
Esküvői zenekarként aktívan működő, hangszeres kísérettel rendelkező zenekari formációk. Nem számítanak bele ebbe a kategóriába az önálló (egyfős) előadók.

Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” DJ kategória
Esküvői DJ-ként aktívan működő önálló szolgáltatók, akik saját felszereléssel és jogszerűen birtokolt zenei kínálattal rendelkeznek. Nem számítanak bele ebbe a kategóriába az amatőr DJ-k, és az alkalmazottként dolgozó szolgáltatók

Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” fotográfus kategória
Esküvői fotózással aktívan foglalkozó fotográfusok, fotóművészek, akik saját felszereléssel önállóan vagy társas vállalkozásban végzik tevékenységüket. Amennyiben társas vállalkozásként működnek, úgy a vállalkozás kerül egységként jelölésre. Egyszerre nem jelölhető önállóan és társas vállalkozásként ugyanaz a személy.

Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” cukrász kategória
Esküvői tortát, cukrászterméket készítő személyek vagy vállalkozások, amelyek aktívan dolgoznak az esküvői piacon. Nem zárjuk ki a más piacra is gyártó vállalkozásokat, de feltétel az aktív esküvő-piaci jelenlét.

Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” dekoros kategória
Esküvői dekorációval aktívan foglalkozó önálló személyek vagy vállalkozások. Nem tartoznak ebbe a kategóriába az egy helyszínhez köthető kvázi alkalmazott dekorosok.

Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” rendezvénytechnika kategória
Az esküvők megszervezéséhez szükséges hang-, fény- és színpadtechnikai kellékek bérbeadásával, működtetésével foglalkozó önálló személyek vagy vállalkozások. Nem zárjuk ki a más piacra is gyártó vállalkozásokat, de feltétel az aktív esküvő-piaci jelenlét. Egyszerre nem jelölhető önállóan és társas vállalkozásként ugyanaz a személy.

Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” öltözék tervező kategória
Női- és/vagy férfi esküvői öltözéket tervező és kivitelező személyek és társas vállalkozások, melyek aktív tagjai az esküvői piacnak. Csak kereskedelemmel vagy bérbeadással foglalkozó vállalkozások nem jelölhetőek ebben a kategóriában.

Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” eskető kategória
Az esketésben aktívan résztvevő egyházi-, polgári-, vagy hivatali személyek. Pl. pap, lelkész, szertartásvezető, anyakönyvvezető, hajóskapitány

Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” beauty kategória
Esküvőkön sminkesként, fodrászként vagy stylistként aktívan működő önálló személyek vagy vállalkozások. Nem zárjuk ki a más piacra is gyártó vállalkozásokat, de feltétel az aktív esküvő-piaci jelenlét. Egyszerre nem jelölhető önállóan és társas vállalkozásként ugyanaz a személy.

Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” ruhaszalon kategória
Az esküvői piacon aktív ruhakölcsönző- vagy kereskedelmi egység.

Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” filmes, cinematográfus kategória
Esküvői filmkészítéssel aktívan foglalkozó filmkészítők, cinematográfusok, akik saját felszereléssel önállóan vagy társas vállalkozásban végzik tevékenységüket. Amennyiben társas vállalkozásként működnek, úgy a vállalkozás kerül egységként jelölésre. Egyszerre nem jelölhető önállóan és társas vállalkozásként ugyanaz a személy.

Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” grafikai kellék/grafikus kategória
Esküvők szervezéséhez szükséges grafikai kellékeket (pl. meghívót, menükártyát, ültetőtáblát stb.) tervező és gyártó önálló személyek vagy vállalkozások, amelyek aktívan dolgoznak az esküvői piacon. Nem zárjuk ki a

Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” rendezvénykellék kategória
Az esküvők megszervezéséhez szükséges kellékek kereskedelmével és/vagy bérbeadásával foglalkozó vállalkozások, illetve fenti kategóriák egyikébe sem sorolható esküvőkön működő kiegészítő szolgáltatások. Pl. bútor bérlés, járműbérlés, sátorbérlés, eszközbérlés, fotósarok, gyereksarok, ékszer, nászajándék, köszönőajándék, vendégkönyv, lufiposta, galambreptetés, portrérajzolás, cipő  stb.