Támogatói jegy: min. 29.500 Ft/ fő, amelynek befizetése a regisztráció és részvétel feltétele.

Támogathatod a gála létrejöttét és színvonalának emelését, a mögötte álló Alapítvány szakmai munkáját azzal, ha ennél magasabb összeget utalsz.

Kérjük, jelentkezésed megjegyzés rovatában jelezd, ha magasabb összeget szeretnél utalni, mivel ebben az esetben erről állítjuk ki a díjbekérőt és számlát!

Az utalás megjegyzés rovatában kérjük a regisztráló nevének feltüntetését különösen, ha az eltér az utalást indító névtől, cégnévtől!

A jelentkezés az alábbi űrlap kitöltésével és beküldésével történik minden adat megadásával.

Az űrlap beérkezéséről pár percen belül visszaigazolást olvashatsz oldalunkon.

Az űrlap feldolgozását követően a jegyek ellenértékéről díjbekérőt küldünk, melyre kérjük az utalást elindítani.

Amennyiben a jelentkezést követő 3 munkanapon belül nem érkezik meg díjbekérőnk, kérjük, a gala@hungarianweddinggala.com e-mail címen vedd fel velünk a kapcsolatot!

Az utalás beérkezéséről nem küldünk ki külön értesítőt, viszont a regisztráltakat a fizetési határidejük lejárta után felszólítjuk az esetlegesen elmaradt utalás pótlására.

Akinek az utalása a felszólítás után 3 munkanappal sem érkezik be, töröljük a regisztrációs listáról.

Környezetvédelmi okokból jegyet nem nyomtatunk, a rendezvényre belépés regisztrációs lista alapján történik.

A meghívás az esküvői szolgáltató családtagjaira, párjára, partnerére is vonatkozik.

Díjbekérőben szereplő utalási adatok: Magyar Esküvőkért Alapítvány 10300002-13272966-00014902 MKB Bank

Kérjük a mielőbbi jelentkezést, regisztrációt, mivel a férőhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre!

nap
óra
perc
másodperc

Signature Asztalok

Ti kértétek, mi megoldottuk!

A nagy jótékonysági rendezvények mintájára igényt támasztottatok arra, hogy úgy támogathassátok az alapítványt, az esemény létrejöttét, hogy közben Ti is kaptok. Mostantól lehetőséget biztosítunk arra, hogy 10-fős “Signature” asztalokat vásároljon meg 1-1 vállalkozás közületek, melyekre rákerül az adott vállalkozás táblája, neve, és kollégái ülhetik majd körül az asztalt. A feltételek: – Egy vállalkozás egyben vásárolhat meg egy asztalt, tehát törtasztalt nem tudunk biztosítani. A számlát az adott vállalkozás számára tudjuk egy összegben kiállítani. – Csak 10-fős asztalokat tudunk “Signature-ként” értékesíteni. – A foglalt “Signature” asztalt a teremben kiemelt helyen tudjuk biztosítani. – Az asztal cégnévvel foglalásán kívül 2 üveg Champagne a mi ajándékunk minden “Signature” asztalnak, melyet a vacsorátok mellé biztosítunk. – Természetesen az alapítvány támogatói számlát ad a csomag értékéről. – A “Signature” csomag értéke: 400.000 Ft / 10-fős asztal – A “Signature” asztalok korlátozott számban állnak rendelkezésre, maximum 7 db-ot tudunk az idei gálára ilyen módon értékesíteni. A fenti ajánlatra jelentkezőket e-mailben várjuk: gala@hungarianweddinggala.com. Sok szeretettel várunk Titeket a gálán!

Jelentkezés 2023